Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Jag väntar bara på

att glöden ska falna
greppet ska slinta
fokuseringen ska urholkas

Jag väntar bara på

att kvävet ska luckras upp
och trycket mot min hals ska ta det sista
av mig

6/3 -06




Fri vers av Doudg
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-03-06 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doudg