Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk



Så mycket osagt
så många vägar förgågna

Så svårt att få grepp om
allt det som varit
allt det som aldrig åter blir

Så svårt att hämta inspiration
från något som var ämnat att
förgöra, intetgöra

Så svårt att stå stadigt, känna botten
där atmosfären pendlar mellan intima samförstånd och
fem liter hembränt

25/10 -04




Fri vers av Doudg
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-06 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra, älskar sista raderna; "där atmosfären pendlar mellan intima samförstånd och
fem liter hembränt"

Ruggigt bra kontrast på avslutet till resten av texten!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Doudg