Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig tvingats operera utan bedövning, minst ett par rackare behövs innanför västen innan det är dags att ta till kniven. (Texten har fått vila sig i utkast sedan 2013 08 16)


Förklarade ord - Snorkråka II




Snork-råka
kallas det tillfälle då man exempelvis
träffas för att råka varandra.

Endast snorkiga människor kommer
förstås då ifråga.

Det krävs en del av en människa att gå
omkring och vara snorkig.

Dess svårare är det förstås att ligga och
vara snorkig,
men att sitta och vara det går hyggligt bra.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP