Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Resen har fallit
rotvältan är lik ett troll
ett skogens kretslopp




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-19 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin jättelik haiku!
2013-08-20

  Anya VIP
Resen är ett nytt ord för mig. Måste kolla in det. spännande! fin bild frammanas.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP