Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver sladd.

 

Envist klamrar hon sig fast vid livet

Själen är en mänsklig expedition,

Sade Hon

Lev livet fullt av mening, skapar

Gud skapade dig att inte vara rädd

Hon trotsar färgande frånvaro

Hon litar bara på sin personlig Skapare

Själen var fast, resans liv kortades

Jesus säger rakt på sak

Du är död

Som levande är gjorda av ben

Döda är gjorda av ande

Över kullen bortom Dina erfarenheter är din skatt.

Samband mellan astrala och fysiska kropp

Den grovt material värld och fint material världen.

 Alla är förbundna med en silvertråd.

Färg som du litade på, tog det dig inte fram till lycka

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-19 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP