Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att drömmar påverkar verkligheten. Därav det mytiska i våra liv.


Livet är en Legend


Legenden Livet
brinner,
än, idag.

Ett helgon höjer
silverspiran mot Skyn.

Svalnade rätter
bärs fram.

Sanningen svarar
ur ekot
av metallers dunk.

Hela släktled
har fallit
bort, fortsatt in
i den stora
Eskapismens flykt.

Mot - nästa liv...

Sväva vid min sida...

Försiktigt, bär jag ditt
namn i min själs klo.

Dårar som vi förtjänar
ett bättre öde, än
evig avhållsamhet,
påtvingade celibat!

Den blåa isen
har ett infruset parti
av kärlekssånger,
någon skrivit.

Vi mumlar en bön
för liv och befrielse.

Ögon blickar, fulla av undran.






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-20 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Den blå isen har ett infruset parti av kärlekssånger, någon skrivit" Melankoliskt o vackert. Du beskriver det så väl så det känns som att jag håller den blå isbiten i mina händer. Tycker om de slutliga raderna
2013-08-24

  mare VIP
Vi mumlar en bön
för liv och befrielse
gillar dom orden..

2013-08-24

  mysing
mkt bra!! "Försiktigt, bär jag ditt
namn i min själs klo."
rakt in i hjärtat....
2013-08-21

  Gabrielle Laurèntzen
Legendariskt och härligt flödande. Riktigt fint detta!
2013-08-20

  peter markurth
gillar
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf