Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberdikt



Så lätt snöflingan dalar
smälter mot stenens häll
Av alla iskristaller
är den vackraste
halvvägs
mot min panna
en vinterdag




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-03-06 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP