Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kustlekens kort kastas i motvind


Flaggorna slår sig själva utan vinst



Flaggor som mot himmel lekande vandras,
syntes långt där uppe fladdra stolt inför moln

Sitt våldsamma beteende kan ej klandras,
när alla medel så snabbt blåses förbi

Arga dess slag kring stormens onda lag,
utav kustens sina allt oförberedda vindar gavs

Piskad ut i sömmen skänker tyget nya tag,
kring tid inför morgondagens ovissa evighet

Då med drömmens tankar ut av segel,
när ens vilja med luften bedarra

Stående fast vid horisontens hus av tegel,
reste jag min vimpel högre.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 01:16



Bookmark and Share


  Angel of love
Kraftfull och väldigt bra!

2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B