Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna <3


Vackra ängel.


Vackra ängel, låt ingen kapa dina vingar.
Vem skulle våga, att få en sån vacker ängel att falla?

Vackra ängel, låt mig rädda dig. Du försöker dölja men
din silverdräkt avslöjar.


Jag kan se igenom dig. Jag är din själsfrände.



Jag gör allt för dig.




Fri vers av ThaMaulin05
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-03-06 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThaMaulin05
ThaMaulin05