Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Micke <3


De kvällar som känns ensamma.


Jag saknade dig igår när jag skulle gå och lägga mig.
Din doft var kvar, och det kändes som om du fortfarande
var kvar hos mig.

Men när jag öppnade ögonen och kände hur kylan kröp intill mig
så kände jag hur längtan efter dig kändes mer än kylan.

Jag blundande igen och såg i mitt inre hur du log mot mig
och värmde mig med din kropp.


Det är dom kvällarna som känns ensamma.


Men det gör kvällarna ihop med dig mycket mer speciella.




Fri vers av ThaMaulin05
Läst 132 gånger
Publicerad 2006-03-06 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThaMaulin05
ThaMaulin05