Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla goda ting är tre, så varför inte också här? Det vet man ju att var folk än lägger ner sin energi och på vad, så är det av kärlek.


Jag gjorde det av kärlek...






...till pengarna.
Svar till polisen om varför rånaren utförde rånet.
Varför mördaren utförde mordet.
Samt varför tennisspelaren vann matchen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-10 08:07



Bookmark and Share


  limerick
Kusligt!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP