Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är inte alltid rättvist men med tiden blir man rätt vis.


Pärleporten

En man i sina bästa år
sover i en port,
han hade visst affär en gång
men tiden går så fort.

Dom hann ifatt honom till slut
han hade fuskat sa dom
och lurat kollektivet
i landet ganska lagom.

Sen fick han brev från myndigheten
dom hade visst gjort fel igen
och trots en skriftlig ursäkt
så blev han aldrig hel igen.

Han tappade orken mer och mer
och kunderna försvann rätt fort,
en man i sina bästa år
sover i en port.




Fri vers av Jan Axelsson
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Axelsson