Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

En söt liten lady från Limerick
skulle fira \"the day of S:t Patrick\"

När ett cricketlag
gav ett skamligt förslag

hon vände på klacken och utgick




Fri vers av Jan Axelsson
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-16 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Axelsson