Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar

En kram kan betyda så mycket
Det kan vara ett hej eller hejdå
Ett bevis på att någon är viktig

En kram kan ge tröst och värme
En kram kan säga jag finns här och jag bryr mig
Kramar kan man inte ge eller få för många av
Det är något de flesta blir glada åt att få

En kram kan ibland vara till mer hjälp än ord
Kramar kan göra ledsen till glad
En kram kan lindra ensamhet
En kram är något viktigt

Man behöver inget annat än ett hjärta för
Att kunna kramas

En kram är något alla kan behöva
Och något alla kan få




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 23:57



Bookmark and Share


    Sajid Khan
mycket bra

sanning
2014-02-15

  Connie
Insiktsfull text! Viktigt är att också kunna ge sig själv en kram!
2013-09-24

  ~LillMarlene Landen~
En kram är värd guld, väl ordat
2013-09-02

  Magica VIP
fint, kram!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP