Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Vi är övervakade, någon ser, allt, vet tankar snart, de avser separera de som kan göra uppror med texter från de konformerade, nu är yttrandefrihet, total såda det viktigaste, samt kravet på oss vuxna stort att uppfostra barn att tänka själv, man kan få sitta anhållen i sverige om man bär ett klubbmärke på en motorcykelväst offentligt, stora resurser läggs på bevakning av vanliga motorcykelklubbar, varför, jo dessa individer kan man ej slå på som på gamla, svaga invandrare etc, snart skördar europa vad de styrande sått med hjälp av medias lögner och vinklingar, jag lade upp det foto ni ser här på nätet, det blev husransakan samma dag, frågan, vem fann bilden? och varför? är vissa nu bevakade? av vem?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av peter markurth
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-27 11:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, världen är upp och ner...det finns mycket som är oroande...
2013-08-29

  Bibbi VIP
Tack för tänkvärda ord!
2013-08-27

  peter markurth
jag talar om yttrandefrihet det finns inget olagligt i detta foto, kan jämföras med då sångaren johonny cash poserar med pistol på sitt skivomslag, gunfigther ballads
2013-08-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag finner mycket satir i din bild en konstnär av din kaliber och riktig klassiker poet står inte i köket men kastrullen på el spis och riktar pistol mot någon kompis fotograf, jag vet du är orolig men inte ond människa eller dom! kanske lite tröt på mängden.
vi konstnärer förska tar en paus och njuta av höstens friska relax dagar, vänner är bra men inte när instigerar till propaganda, det vill säja de gör en ond sak med andras händer.

Du vet i arromer & rromer uppfostra man blir inte riktig man eller kvinna tills lär sig snickra sig en träslev ur skogens virke.
ha en bra dag och gärna minska tempo, du ser lite utmatad.
Diana.

2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth