Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion, dansar

Svarar på mina egna frågor
släcker min egen eld
tar beslut som ensambarn
brukar ta

Kan njuta av tystnaden
på mitt eget sätt
dansa mina egna steg
utan givna mallar

Väntar
på det rätta ljuset
som ska ge mitt fotografi rättvisa




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 08:14



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Kan njuta av tystnaden
på mitt eget sätt
dansa mina egna steg


________________________+++++
2013-09-28

  SpamPippiL VIP
Vi är dåliga på att lyfta varandra i vardagslivet. På jobbet men även hemma. Några få ord av uppmuntran och beröm gör att man lyser lite extra. Att ändå stå på fast grund och tycka om sig själv är viktigt. Stå för sig själv liksom. Tycker mycket om slutet.
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan