Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säljer allt

För eller senare,
lär vi vakna upp.
För eller senare,
tar pengarna slut.
Jag säljer allt,
jag säljer allt väl,
jag tror jag drar...
Bort - bort från allt.
Blåser en fanfar,
för vindens körsnär,
för sinnets turbin.
Fyra karat glädje
- bygger min här.
3 ton status
- stöttar mitt slott.
En luftborg,
utan framtid
- utan skratt.
Utan fridens,
briljanta kontrast.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 21:26



Bookmark and Share


  aol
så kan man känna bra skriftat,
2013-08-31

  Federico Romano
Kanske vi ska boka ett bord på skärholmen loppis..
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller