Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstflimmer

Bröstets flimmer föder dig,
du kalkar min hud
- med underbara ord.
Du viskar i mitt öra,
du växer i mitt sköte
- som ingen annan jag mött!
Du förför mig med din kyss,
så vacker väcker du
mitt inre väsen.
Vet du inte bättre än så
- du är så underskön,
min älskling ät på mig!
Smek mitt härjade sinne
- - - du rör mig,
jag hör din andedräkt,
falla på mitt kön.
Du kysser mitt liv
- ta i mig!
Vet du inte värdet av dig själv?
Som ett ensamt blad
faller jag till marken
- segla in i min själ,
hugg i mitt bröst,
bryt mina murar,
hoppa över mina vallgravar
och simma i min strida flod
- av passion
väck mig - bryt mig
höj mig över din ambition,
bygg dina händer som ett slott
sätt mig på din piedestal
- på din tron.
Bli ett med mig
min älskling -
bli ett med mig!




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-28 22:59



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Georgious Written Georg. Pelarplats av ord där stjärnorna bildar en atlas av sinnlig fantasi på stjärnhimlens eviga karta. Om man endå var en galax i ditt beundransvärda bibliotek. Tack för läsning! :D
2013-09-02

  Kaptenlöjtnant
toppen
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller