Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet


Längs horisonten

flög fågeln

i en perfekt linje,

berörde varsamt

de vita gässen,

innan solen

slukade den.

När solen drunknat

i havet,

var den redan

långt borta.




Fri vers av novembersol VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-08-29 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP