Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra små...

Fyra små ord
Som JAG riktar mot mig själv
Känner dess kraft tränga in
Och tackar med frusna tårar

Fyra små ord
Som mina vänner HATAR när jag använder mot mig själv
De tycker nog jag är värd något bättre

Fyra små ord
Som får MIG att återfå kontrollen
När mina tankar blir allt för kaotiska

Fyra små ord
Som gör meningen i sig SJÄLV så stark
Att de frusna tårarna rispar min själ

Fyra små ord
Som tillsammans bildar denna mening
JAG HATAR MIG SJÄLV




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mamma Mia!!!
Stark och självutlämnande. Speglar enorm sorg och besvikelse över att vara den man är. Att hata sig själv - hata bilden av sig själv, måste vara det värsta som kan hända. Man kan ju inte kliva ur sin kropp och ta en ny, precis.




2013-09-11

  Magica VIP
Smärtsamt, kramar om!
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP