Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fjäril

Jag vill vara din fjäril

Men fjärilen håller på att förvandlas till

papper och vingarna börjar att bli sköra

Fjärilen har också ett hjärta utav glas

Där livet vassa klor har gjort djupa revor

Och ut ur ögonvråna rinner tårar utav färger

som snabbt blir till svarta droppar

Jag vill vara din fjäril

Men snart tar vinden fjärilen till fånga

Till en försvunnen värld

Dit ingen annan får komma


Nattstjärnan




Fri vers av Nattstjärnan
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattstjärnan
Nattstjärnan