Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden kom ifrån norr
Den smekte mitt ansikte
Solen sken och värmen inom mig fullbordades
Vinden levde och hade ett hjärta utav guld
Ibland var den stark men ibland också svag
Och då smekte den mitt ansikte
När den va stark tog den med mig på de underbaraste äventyr
En gång så stark vinden var att den visade mig framtiden
Och framtiden var så vacker och levande
Likt vårens skönhet
Sen smekte den mitt ansikte
Den visade mig regnbågen för att jag skulle få se färgerna
Färgerna som symboliserar allt vi ser, känner och hör
Den gav mig kraften att med honom alltid få finnas nära
I hjärta och själ
Och då smekte jag hans ansikte

Nattstjärnan




Fri vers av Nattstjärnan
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattstjärnan
Nattstjärnan