Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla mig



Som om livet fött mig
i skymningen,
med endast en gnutta
av sol.
Så är jag vaksam
och skygg för världen,
som inte bjuder mig ro.

Våga röra vid den
mörkaste källan.
Skotta i några tag
av jord.
Då kan virveln vila
mer stilla, och du
blir mig mer än nog.




Fri vers av Tassan
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-03-07 12:23



Bookmark and Share


  hawkeye
Wow...gillas mycket.
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tassan
Tassan