Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration i kvällens magiska stund...


Skymning


Skyn faller sakta till sömns
Naken i universum
blottar hon nu sin skira
rosa hud

Solens gyllene strålar
vilar mot hennes kropp
Andas ut sin sista värme

Molnen likt puderlätta lakan
kysser henne ömt
godnatt
och vinden viskar till henne
med sina svalkande smekningar
hur vacker hon är

Endast fåglarna hör
och stämmer in
i kvällsmelodin

långsamt
skiftar hon färg




Fri vers av Almaz
Läst 870 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-06 23:06



Bookmark and Share


  Amy (F)
Vackert :)
2005-08-14

  madinsane
vilken salig sak, denna. man blir alladeles lätt i sinnet, som pudersnö. ruskigt vacker..
2005-08-13

  Rublev
Underbara lyckliga ord!
2005-08-12

  Masoud Vatankhah
Vilka sköna bilder!
2005-08-12

  JMR
Väldigt vackert om henne....
2005-08-11

  Peter Stjerngrim VIP
Sällsamt mjukt och vackert ordflöde ...
2005-08-11

  SnowSkin
Väldigt vackert.. man kan se allt framför sig!
2005-08-09

  Daniel_78 VIP
vackert som en sakta solnedgång
2005-08-06

  Nic
Vackert och rogivande inför natten!
2005-08-06

  smilla
vackert :)
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Almaz
Almaz