Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna betraktelse kom till i slutet av mars 2004




Berg av glas



Vackra ögon
Vackert hår
En lekamen vigd för gudar
En utstrålning och charm
som nästan får mig att förgås ...

Synd att du
är så upptagen
av dig själv
där du sitter så ensam
på ditt berg av glas ...

Önskar du kunde
och vågade
bara vara du ...

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-05-30 02:48



Bookmark and Share


    Agnieszka
så glömde jag att pricka in mitt betyg...
2005-05-30

    Agnieszka
underbart skrivet. framför allt är jag väldigt förtjust i det andra stycket.
2005-05-30

  Almaz
*applåder* en riktigt berörande dikt som får mig att rysa.. Det ligger en naken sanning i dina ord. En vemodig och mycket vacker betraktelse som åker rakt in på favoriter!!!
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP