Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magisk stund


Det finns en magisk stund
ett kort ögonblick


i tiden mellan natt och gryning
i varat mellan dröm och verklighet


i ickeexistens


då jag ger upp allt motstånd
släpper taget och låter mig


föras upp i universum
skådar ljuset och kärleken


och hämtar kraften
att fullfölja mitt liv




Fri vers av Nic
Läst 2349 gånger
Publicerad 2005-08-15 18:37



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Insiktsfullt och mycket vackert
2005-08-18

    ej medlem längre
Du kan verkligen dikta... Fint om att återhämta sig i sömnen!
2005-08-16

  RobertD
Gillar de korta meningarna. Och hur du beskriver det där som är så svårt att beskriva, ickeexistensen. Hur bra som helst! /Robert
2005-08-16

  Ola Rydberg
härligt
så här gör jag i skogen
hämtar kraften ändå från roten
av trädet till kronan och
ett djupt andetag in
bra dikt
2005-08-16

  Almaz
mmm...det här gillar jag verkligen..
underbart, vackert och *maaaagiskt*!!
Du sveper med mig, med dina ord och jag känner in dem..suckandes av välmående..
En ljuvlig stund att avnjuta..Tack! *ler*

Det här får bli en favorit!!
2005-08-15

    tanto
(få förunnad, menar jag)
2005-08-15

    tanto
Förödande vackert skrivet!

En möjlighet att hämta kraft få förunnat...
2005-08-15

  Jojo
Mellan dröm och verklighet... jo, där har man ju varit! Skönt att du finner kraften där. Finstämd dikt.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic