Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter "NÅGOT"

Vilket underligt ord...

 

vad är den längtan efter NÅGOT

sökte finne i godispåsen "något gott"

mumsade godis

ingen hjälp fanns där att finna

vadå "nå gott"

kanske felstavning

vad var det då betydelsen var?

Kanske

"nog gått"

nej, har ju gått och gått hela livet

utan att nå fram

kanske stavningen är fel?

Byta ut sista bokstaven

"t mot n"

vadå NÅGON.....

kanske är det där 

längtan ligger?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nic
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-21 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic