Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi båda blinda?

Du sa att du älska.
Du sa att du brydde dig.
Du sa att jag kär är,
men lusten, den kom emot dig.

Inte kärlekens lust.
Inte lustens som en ensam vandrare bär med sig
på sina långa äventyr.
Men lusten att kämpa.
Lusten att vara mer än bara vara.

Var är du?
Var kan jag finna min guld krona?
Som en gång gjorde mig till en prinsessa.
Som en gång prydde mitt gyllene, lockiga hår.

"Här" svarar du.

Här är du, men jag känner bara en kropp.
Ett manligt lik med kraftiga händer.
Din krona du ännu bär,
är vi båda blinda?




Fri vers (Fri form) av melmel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melmel
melmel