Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår bubbla

Försöker ta tag i varje hand,
fånga varje vind som blåser förbi.
Försöker vara här och nu,
men vet att ni snart är borta.

Jag lever en dröm,
jag vet att jag gör det.
Jag vägrar ge opp,
jag vet att ni gör det.

Säger hej varje gång jag går förbi,
men enbart förbigående.
Säger hejdå men låter det bli,
det har gått för länge.

Jag bor i en bubbla,
jag vet att jag gör det.
Snart spricker den,
hej, hej ensamhet, hör du mig?




Fri vers (Prosapoesi) av melmel
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-03-20 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melmel
melmel