Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars mig!


Jag blir aldrig konstnär.
Jag blir aldrig poet.

Det enda jag har
är deras mentalitet.

Vilken stackare jag är.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-01 12:37



Bookmark and Share


  Blodros
Höll på att skriva att vem har bestämt vem/vad en poet o konstnär är?
vem hittade på reglerna för det?
Och jag var inte med på det mötet, var du? ;)

Den här texten fick mig att fundera.
Gott det.
2013-09-04

    ej medlem längre
det föddes en krigare en gång
i en fredlig värld
hon sjöng en krigarsång
och putsade sitt svärd
2013-09-01

  Schackpoeten VIP
Du är också poet, du är unik, ingen kan vara bättre än dig än du själv. Tänk på det :-)
2013-09-01

  peter markurth
var glad, är mycket arbete med marknadsföring, gallerier etc som konstnär med tio års utbildning....hmm, men jag är glad att jag valde detta....
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol