Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall gryning

Gryningen kall och disig möter min blick
Dagen gnuggar sömnigt diset ur ögonen
Men bara för att konstatera regn och åter regn
Dagen försöker återkalla natten
Men dagens timma har redan slagit
Det är bara att bita ihop och härda ut
Allt medan regn och dis omsluter moder natur
Så kan en höstdag te sig
Här i den kalla norden
En dag som både vaknar och somnar i dis
En dag på hösten lever på drömmar
Där dis och regn byts mot sommar och sol




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-01 16:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
nästa år..

vi sol åter har..
2013-09-01

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat, kära poetsyster.

2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP