Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt

En dikt vad är det
En text som rimmar i slutet
Ord som följer ett mönster
Eller bara nedkastade på ett papper
En mening som flyger genom huvudet
Och som fångats av pennan på papperet
Något viktigt man vill berätta
Eller bara nonsens och strunt
En dikt kan se ut hur som helst
Bara din kunskap och fantasi
Kan begränsa dig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-01 16:04



Bookmark and Share


  ULJO
En dikt blir vad läsaren vill att den ska vara och vilken tolkning som görs av dess innehåll. Fint skriftat.
2013-09-02

  agneta pichler
ja så kan de vara..

skriv ner ord tankar..
gör det snabbt..

det kan bli riktigt bra..
som de här..
2013-09-01

    ej medlem längre
fint tänkt :)
2013-09-01

    ej medlem längre
Det stämmer nog med det mesta i livet - att det bara är fantasin och kunskapen som sätter gränserna.

Härlig diktning.


2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP