Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidan om mig själv

Ibland är jag utanför mig själv

tittar på mig

utanför mig själv

 

Ligger på stranden 

kisar mellan fingrar

på livet

återvunnet ur mig själv.

 

Det kompletta paketet

som är jag

är ibland utan alla delar

men det funkar ändå.

 

Texter som flyger 

landar ibland

pladdask

magplask.

 

Men det verkligt häftiga är något annat

det är att jag är jag

och ingen annan.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-05 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP