Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressens grepp

Pust äntligen klar
Lugnet infinner sig
Men bara för ett kort ögonblick
Snart är stressen där med sin gnagande oro
Och sina klor om strupen
Stressen njuter
Medan den suger upp varje droppe av lugn
När oron genomborrar sitt offer
Stressen med en suck av välbehag
Släpper sitt grepp om strupen
Medveten om att den inte lämnat sitt offer
Såren den lämnar efter sig
Brinner som eld i själen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 23:37



Bookmark and Share


  peter markurth
stress, urk
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP