Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje Vägens offer resonerar.


Göra upp


Sitter å spanar
ut mot Världen.
Dess tinnar och
torn gör en
pittoresk relief
bortemot fjärran.
(Ser Han mig?)

Bleka månar
i en rymd av
purpurångor gör
mig sällskap på
vägen till dig.
Silvertrianglar
klingar i hörnen.

I en nära
framtid skall
jag göra upp med
situationen, som
håller mig fången
i mat & logi!
(Behöver Honom!)







Fri vers av Marianne Räf
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 01:58



Bookmark and Share


  H.C.B
purpurångor och silvertrianglar på samma stycke. Hur lyckades du *applåd*
2013-10-19

  ULJO
Det finns mycket djupa perspekiv i denna text
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf