Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart är vi på väg?


Kärlekar på Vift



En fri väg av evig kärlek
rör sig i och ur tid & rum.
Finner mitt Elixir i Noll.

Skratten avlöser varandra.
Gråtattacker kommer, ibland.
Känslor är det inte brist på!

Pilar mellan sugna hjärtan,
vinande i livlig trafik,
som vid Gårdagens Nöjesfält.

Tanken dras till det fördolda,
där oerhörda ting visas ---
som: dujprivader och spälkar!

Hon går smalbent på stranden vid
det enorma gråa Havet.
Han finns på dess andra sida.

Dagar som skall komma och gå
väntar ini Futurum som
reflexer av levande ljus.

När vi sågs sista gången var
det som om all Framtid var vår.
I kyssen brann lågan så klar!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-02 04:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skört och hoppfullt
2013-09-02

    ej medlem längre
bravo!
2013-09-02

  ULJO
Bokmärke och en applåd för denna väl genomänkta vers
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf