Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg i Livet, Världen...


Sökande strofer


Strofer, sökande verser
sitter långt inne, orden
droppar ut, ringar in härden,
blottas för Världen.

Tåget dunkar igenom
en tunnel i berget,
vår existens, tillvaro.

Ingen erkänner Döden/Livet.

Vi far fram i dygnens
berg-och-dalbana, luttrade.

Man får inte vara blasé!
Alltet är värt vår Entusiasm
och Hänförelse...

Se, mannen som väntar
ut Ödet på den
gigantiska estraden!

Hans tigerögon bligar mot
den flammande horisonten.

Klena dikter svävar
likt moskitosmoln;
versernas vingar,
knappt, dem bär.

Är allt som det borde?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-02 07:28



Bookmark and Share


  kalle ankus
Mäktig
2013-09-02

    ej medlem längre
Inte klena. Levande.
"orden droppar ut, ringar in härden"

2013-09-02

  Tarantaran
Tankeväckande på
flera sätt..Ingenting
klent med moskitosmoln!!
Eller dina verser...Att vänta
på sitt öde..låter passivt..?
Om allting är som det
borde..? Hur skall
man veta??
2013-09-02

    ej medlem längre
Underbar text
dramatisk
vilsen
vilsen-het

/:)
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf