Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmor hjärta

Jag önskar jag hade
Ett hjärta av sten
Lika hårt som marmor
Bara för att slippa
Få det krossat igen
Av alla tomma löften




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-02 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eller kanske gummi
det spricker inte heller så lätt

och så kan det ju stutsa :-)
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP