Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktningen

undermeningen sprider sig
åt alla håll och kanter
även i den riktning
du aldrig har tänkt på

orsken till din paranoia
är därför fullt berättigad
av en massa kluvna tungor
som åhörarna bara ser
sin egen spets på

fantasi eller verklighet
spelar ingen roll
till syvende och sist
är det andras tro
som bestämmer riktningen
för ditt liv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson