Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgona eller hallowen

Allhelgona eller hallowen välj själv
En dubbelhelg i november
Tända ljus på gravar
Bus eller godis i dörren
Fridfulla sken på kyrkogårdar
Fester med utklädda gäster
I stillhet tänka på döda släktingar
Fylla den gråtrista november med mystik
Välj det som passar dig
Men hur du än väljer spelar döden huvudrollen
När den uppmärksammas i stillhet
Eller med fest
Denna första helg i november




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-02 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vilken härlig dikt.

Den är perfekt. Jag älskar den.
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP