Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spår av värme och omtanke

Varje människa kan lämna ett spår
Det kan vara en hastig blick
Ett hej i farten
Eller ett uppgjort möte
Som får en annan person att känna sig speciell
Du har lämnat ett spår i mig
Ett spår av värme och omtanke
Därför vill jag säga
Du är värdefull för mig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-02 23:43



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Du har så rätt - vi lämnar ofta spår efter oss...ett stort ansvar o en stor möjlighet att "göra gott" för och mot andra. Väl skriftat - applåd!
2013-09-11

  Millner VIP
I vårt fall fika :)
Jag är glad att du är min vän.
2013-09-07

  Magica VIP
Fint!
2013-09-04

  peter markurth
fint till den du håller av
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP