Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtan till en ny existens

 

Känslan av ett annat liv, annan människa
Och en annan tid är evig inom oss

Man passerar genom tiden blixtsnabb
Försvinner med och lämnar bakom sig eviga frågor

Varför just döden?
Varför just människan?

Varför fick man gå genom den här livet och kanske mot sin egen vilje?
Och varför …?

Längtan till att hitta ett svar1
Besvikelse på att inte få något svar!

Är evig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2013-09-03 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP