Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda hårt och länge?

Om jag blundar tillräckligt hårt och länge
Glömmer ni bort mig då
Låta mig försvinna, förtvina, förmultna
Där jag senast föll
Eller står ni kvar hos mig
Få mig att se, kämpa och inte ge upp
Trots att ni vet
Jag faller igen och igen
Ska jag tordas blunda hårt och länge
Bara för att få se vad ni gör







Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-03 11:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja jag tror att ibland måste man testa var man har människor, de som inte står där sen är inget att ha. Kram.
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP