Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skandinaviska drag

Här finns spänning och längtan
här finns mången hemlighet
och vi vill inte avslöja något alls
du och jag vet
att här vilar det känslor
som vi glömt vart vi har lagt
och vi fortsätter att glömma dem
med orden vi har sagt

jag förstår dina händer
jag kan viska till din blick
men jag vill att du talar
med din röst när du ska svara
så berör du mig
sedan hör du mig
men du är inte beredd
nej, du har skandinaviska drag
som gör dig rädd

det finns smygande närhet
den vill göra själen fri
men den finns det alltför lite av
och vi är bara vi
vi som sällan kan säga
hur en sådan närhet är
men den räddar oss från fysiska
och psykiska besvär

jag tar bort dina händer
och jag undviker till din blick
för jag vill att du talar
med din röst när du ska svara
om du rör vid mig
så förstör du mig
jag vill bara bli sedd
men du har skandinaviska drag
som gör dig rädd




Fri vers av Millner VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2013-09-03 20:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så otroligt stark
Kramar
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP