Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövning i centimeter

Det angelägenheten gömde
avtäckte nöden

Ligger nu intill hjärtat
och matar det sakta 
med taggtråd

tre centimeter åt gången




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-04 12:35



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Aaargh!
Det där kändes!
Enorm skildring
I litet format :)
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt