Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en underlig känsla

Jag saknar mig själv
Tappade bort mig någonstans
På vägen
Vi vandrade tillsammans
Då jag glömde bort att minnas

Min rädsla skrämmer dig
Ett nöje som blev ett behov
Hjälplös
Står jag här med öppna händer
Och öppet hjärta

Jag ska satsa på rött
Kan förlora allt
Se på mig igen
Det är en underlig känsla
Att inte längre vara den du föll för




Fri vers (Fri form) av Kladdsock
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kladdsock
Kladdsock