Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fegis

Jag känner mig lurad ibland
Eller bara tråkig
Vad är det som tar emot?
Fantasin
Guldkanten

Glittret i snön
Skattet som slog kullerbyttor
Jag är fast i tuggumi
Extra vanlig

Spelets pott är stor
Satsningarna blir lägre
Fegis
Din jävla fegis

Är det såhär det känns att ta någon för givet?




Fri vers av Kladdsock
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-04 22:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du har en mycket skön skrivstil
2015-12-20

  Tabac VIP
Ja.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kladdsock
Kladdsock