Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slavar

 

Det finns olika slavar i världen

De som är slavar till sitt eget ego
De som är slavar till sina politiska partier

De som är slavar till sin tro kärlek och mänskligheten
De som är slavar till sina behov

Värst av alla slavar på jorden
Är de slavar dödar för sin guds skull




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-09-06 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP