Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl-Johan

Plötsligt står den där
brun, rundlagd och läcker svamp
igår fanns den ej




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-06 17:49



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Precis, den bara poppar upp
2013-09-12

  Anya VIP
Jaa svampar poppar bara upp. Rolig infallsvinkel.
2013-09-08

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det gäller att hålla koll varje dag, så man inte missar någon delikatess ...
2013-09-06

    ej medlem längre
Ja den är fin så som denna haiku.
2013-09-06

    ej medlem längre
Ett av hösten många glädjeämnen!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP