Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter döden kan du leva utan mig

Jag är inte rädd att jag ska dö
men jag vill inte sluta leva när
jag måste lämna dig kvar här

Jag kommer att vara blek när
jag har somnat men jag vägrar
att blekna i din tanke och dröm

Jag kommer att vara oersättlig
tills du hittar någon att tala med
om hur oersättlig jag har varit

Jag sörjer att jag inte ska
finnas i dina tårar varje dag
när sorgestormen bedarrat

Jag fruktar din glömska
när du är gammal och grå
men framförallt nu, nu, nu

Jag kommer inte att dö för dig
för efter döden kan du leva utan
mig och vi ska finnas för varandra




Fri vers av Millner VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-06 18:49



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Livets svåraste del
Kramar
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP